Arden Parks
Glamping Baalse Hei

Glamping

Vakantie in de Ardennen
Boek nu je vakantie naar 2024
  • Safaritenten in België
  • Geschikt voor 4 of 5 personen
  • Natuurlijk uitstraling

Glamping accommodaties Baalse Hei

Wil je graag profiteren van de voorzieningen van een accommodatie, maar tegelijkertijd genieten van het échte kampeergevoel midden in de groene natuur? Kies dan voor het huren van een safaritent in België op onze camping Baalse Hei. De gebruikte materialen zorgen voor een natuurlijke uitstraling van de glamping accommodaties en zo behoud je het heerlijke kampeergevoel. De safaritenten in België op camping Baalse Hei bieden plaats aan 4 of 5 personen en beschikken over diverse gemakken om het kamperen nét even iets comfortabeler te maken.

Vanaf
€ 311
3 nachten
2 personen

Taos

Ardennen, Dochamps
632
Vanaf
€ 233
3 nachten
2 personen

Safaritent 5 personen

Antwerpen, Turnhout
522

Glamping vakantie in de Antwerpse Kempen

Een glamping vakantie is ideaal wanneer je heerlijk wilt kamperen maar ook wil genieten van gemak en comfort. In de safaritenten van Baalse Hei ontwaak je 's ochtends met het vrolijke gekwetter van de vogeltjes en geniet je van een ontbijt in de zon alvorens je een dag vol met activiteiten tegemoet gaat. Tijdens een glamping vakantie in de Antwerpse Kempen is er namelijk genoeg te ontdekken en beleven. Baalse Hei ligt in het plaatsje Turnhout, vanuit hier kun je gemakkelijk cultuur snuiven of een dagje winkelen in Antwerpen. Maar je bent net zo gemakkelijk in een gezellig Nederlands stadje of dorpje. Het is ook zeker de moeite waard de Antwerpse Kempen al fietsend of wandelend te verkennen. Vergeet dan ook zeker niet de fotocamera mee te nemen voor schitterende plaatjes.

Bij terugkomst op Baalse Hei kun je gebruik maken van de vele faciliteiten. Nog wat energie over? Leef je uit op het volleybal-, voetbal- of basketbalveld. Een frisse duik in onze zwemvijver met ligstrand is ook zeker een aanrader. Baalse Hei beschikt niet over één vijver, maar over drie vijvers. Naast de zwemvijver is er een visvijver en een recreatievijver waar je kunt waterfietsen. De taverne serveert heerlijke hapjes en drankjes en vanaf het terras heb je een goed uitzicht op de zwemvijver. Tip: proef hier zeker eens de streekbiertjes Pater of Agnus van Corsendonk.