Welcome to Arden Parks.
  • 4-sterren familiecamping
  • Gelegen in de Ardennen
  • Kampeerplaatsen & accommodaties

Camping Petite Suisse

Camping Petite Suisse is een echte panoramacamping. De camping is gelegen tegen een berg, op 500 meter hoogte, en kent hierdoor verschillende lagen. Vanaf de kampeerplaatsen en accommodaties heb je een adembenemend uitzicht over het dal en de bossen. Bij Petite Suisse genieten natuurliefhebbers van de groene omgeving en op ons terrein spot je geregeld diverse dieren. De omgeving kent vele wandel- en fietsroutes midden door de natuur en deze zijn zeker de moeite waard om te ontdekken

Een sfeerimpressie ⤵

Vakantie bij Petite Suisse

Niet alleen natuurliefhebbers halen hier hun hart op, ook actievelingen komen graag naar Camping Petite Suisse in de Belgische Ardennen. In deze omgeving zijn vele outdoor sporten mogelijk. Ga raften, kanoën, mountainbiken of volg een klimparcours door de bomen. Jong en oud beleven de leukste avonturen in deze omgeving. Jullie komen thuis met de leukste vakantieverhalen!

Na een heerlijke dag in de omgeving van Camping Petite Suisse kun je ontspannen dankzij de faciliteiten op onze 4-sterren familiecamping. Neem een frisse duik in het openluchtzwembad en relax op de zonneweide. Heb je nog energie over? Doe mee aan een potje voetbal of volleybal of sla een balletje op de tennisbaan. De kinderen maken nieuwe vakantievriendjes in de speeltuin en doen mee aan activiteiten van het enthousiaste animatieteam! De leukste vakantie beleef je bij Camping Petite Suisse!

Ligging in de Belgische Ardennen ⤵

8,3

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,3.