ArdenParks
Comblain au Pont

ArdenCamperParks Comblain-au-Pont

 
  • Comfortabele camperplaatsen
  • Ideaal voor wandelaars en fietsers
  • In de Belgische Ardennen
 

Binnenkort geopend: Arden Camperpark Comblain au Pont

In de Belgische Ardennen, op een half uurtje rijden van Maastricht, in het dorpje Comblain-au-Pont, op het punt waar de rivieren de Ourthe en de Ambléve samenstromen, ligt het geautomatiseerde Arden Camperpark aan de oevers. Met 100 plaatsen is Arden Camperpark volledig ingericht voor campers, met comfortabele voorzieningen. Arden Camperpark is 365 dagen van het jaar open en 24/7 te reserveren/inchecken.

Dit gezellige camperpark is een ideaal uitgangspunt om de Ardennen op verschillende manieren te ontdekken. Dit kan a.d.h.v. verschillende fiets- en wandelroutes. Niet te missen zijn de Grotten van Comblain, het Centre d’Interprétation de la Chauve-Souris en de oude steengroeven van Géromont waar u de prachtige geologische muur kunt bezichtigen. Of ga terug in de tijd en neem een bezoekje bij het Musée du Pays d’Ourthe- Amblève! Volg tijdens het wandelen spelenderwijs de bergrivier in de vallei van de Ninglingspo waar je via bruggetjes en bospaden van prachtige uitzichtpunten kunt genieten. 

Niet ver van Comblain-au-Pont liggen de bekende grotten van Remouchamps, het kuuroord Spa, de Hoge Venen, Plopsaland en het Safaripark Monde Sauvage. Bezoek het oudste en kleinste stadje Durbuy met haar Middeleeuwse stadskern. Ga met de trein vanaf het stationnetje in Rivage naar het oude centrum van Luik. Stap uit op station Luik/Palais, loop via de 600 treden van Montagne de Bueren naar de historische binnenstad met mooie gebouwen en leuke betaalbare shopjes en terrasjes en laat u verrassen door de charme van Luik. Geen zin om te koken? Geen probleem. In de directe omgeving zijn er diverse gezellige restaurantjes met terrasjes zoals een Pizzeria en een Grieks restaurant.

Wilt u genieten van een zorgeloze vakantie in Ardennen? Kom dan naar onze camperplaats in Comblain-au-Pont.