Arden Parks

🗝️

U krijgt toegang via nummerplaatherkenning of via de code die u bij uw reservering heeft ontvangen (per e-mail of aan de kiosk).

Typ * voor uw code en bevestig met #.
De code is bijvoorbeeld 1234, typ dan *1234#.

🚿🚾

De sanitaire voorzieningen zijn uitsluitend bestemd voor klanten van Arden Parks. We doen ons best om het proper te houden. Bedankt dat je dit respecteert. 


Hebt u iets verkeerd opgemerkt? Laat het ons weten: info@ardenparks.com of +32 474 76 14 05 (in het Frans of Engels)

📞

Bel in noodgevallen 112 (brandweer, ambulance, politie).


Voor technische bijstand kunt u contact opnemen met onze collega's van Arden Parks Petite Suisse op +32 474 76 14 05 (in het Engels of Frans).

🗣️

De intercom werkt alleen als er een voertuig op het perron staat. Je wordt automatisch doorverbonden met onze oproepdienst (in het Frans of Engels).

🎦

De camping staat onder camerabewaking en iedereen die de camping betreedt wordt geïdentificeerd door de camera's en voertuigen door middel van ANPR-technologie. Elke klant die de camping betreedt, aanvaardt dat de foto's uitsluitend worden gebruikt voor beveiligings- en preventiedoeleinden. De beelden kunnen door de autoriteiten worden gebruikt in geval van diefstal, ongeval of schade. 

🛜

Wifi toegang : Camping-WiFi 

Wachtwoord : comblainWiFi

🚮🚰

Aan de rechterkant bij de ingang van het park is een afvalverzamelplaats. We sorteren gescheiden. Bedankt voor het scheiden van uw afval. 
Op het platform bij de ingang van het parka kunt u uw afvalwater legen.