Arden Parks
Comblain au Pont

Arden Parks Comblain-au-Pont

Zomer in een lodge
-25% korting op overnachtingen
  • Comfortabele camperplaatsen
  • Ideaal voor wandelaars en fietsers
  • In de Belgische Ardennen
  • Tenten, bivakken, caravans en busjes welkome!

Arden Parks Comblain-au-Pont

In de Belgische Ardennen ligt de geautomatiseerde camping Arden Parks aan de oevers van de Ourthe, op 35 minuten rijden van Maastricht en Luik. Met 92 standplaatsen is Arden Camper Park Comblain-au-Pont volledig uitgerust voor campers, caravans, busjes, tenten met comfortabele voorzieningen. 365 dagen per jaar geopend en 24/7 online te boeken.

Deze comfortabele camping is een ideale uitvalsbasis om de Ardennen op verschillende manieren te ontdekken. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes. De grotten van Comblain, het Centre d'Interprétation de la Chauve-Souris 🦇 en de oude steengroeven van Géromont, waar je de prachtige geologische muur kunt bezichtigen, staan vast op je lijstje om te ontdekken.

Niet ver van Comblain-au-Pont liggen de beroemde grotten van Remouchamps, het kuuroord Spa 💆‍♀️(ook bekend van de Formule 1 🏎️ Spa-Francorchamps), de Hoge Venen, Plopsaland en het safaripark Monde Sauvage d'Awaille. Bezoek het oudste en kleinste stadje, Durbuy, met zijn middeleeuwse stadscentrum. Neem de trein van het kleine station Rivage naar het oude centrum van Luik. Stap uit bij station Luik/Palais, beklim de 600 treden van de Montagne de Bueren naar het historische stadscentrum, met zijn mooie gebouwen, betaalbare winkels en terrasjes, en laat je verrassen door de charme van Luik.

 Geen zin om te koken?  In de directe omgeving vind je verschillende gezellige restaurants met terras, waaronder een pizzeria en een Grieks restaurant.

 🚐 Welkom en geniet van je verblijf in de Ardennen. 🌲

Rue du Pont 17

4170 Comblain-au-Pont