Arden Parks

Animatie

Op het park

Animatie op camping Petite Suisse

Op camping Petite Suisse woont Cervus het rendier. Samen met zijn ranger vrienden Kaan en Kelly en Professor ranger vermaken zij de kinderen met allerlei leuke en gekke activiteiten op de camping. ranger Kelly is altijd te zien in de knutselclub, terwijl ranger Kaan het bos in gaat voor alle coole outdoor activiteiten. Die gekke professor vermaakt de kinderen met al zijn gekke proefjes en feitjes. En Cervus loopt elke dag regelmatig over het park om alle gasten te begroeten.  

Bij alle activiteiten staat de beleving centraal, waardoor de vakantie een onvergetelijk avontuur wordt. Bosspellen, wandeltochten en uiteenlopende sporttoernooien zijn slechts enkele voorbeelden. 

Animatie voor de kinderen

Naast het dagelijkse programma met knutselen, sport en spel is er ’s avonds het theater en zijn er leuke familiespellen zoals Ik hou van Holland en Minute to win it. Gegarandeerd dolle pret! Meerdere malen per week laat het animatieteam zich van haar beste kant zien in een leuke musical of show. En natuurlijk zullen de feesten, de wekelijkse bingo, de fakkeltocht en de Meet & Greet met jouw favoriete helden van Petite Suisse niet ontbreken. Tijdens alle schoolvakanties en in de herfstvakantie is er een animatieprogramma voor jong en oud. 

 
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten