Arden Parks

Tent 2Step-Out

Arden Camper Park Comblain-au-Pont

België - Ardennen
 • Ardennen
 • Campingwinkel
 • Buitenzwembad
Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Ardennen, Sart-Lez Spa
 

Voorzieningen

 1. Eenpersoonsbedden
 2. 4 stoelen
 3. Ingerichte keuken
 1. koelkast
 2. Koelkast met vriesvak
 3. Koffiezetapparaat
 1. Rookvrij
 2. Waterkoker
 

Omschrijving

Een ruime en sfeervolle bungalowtent die compleet ingericht is voor 4 personen


Een ruime en sfeervolle bungalowtent die compleet ingericht is voor 4 personen in de prachtige Ardennen in België. Wilt u genieten van een accommodatie op een camping en toch het kampeergevoel beleven, dan is een bungalowtent huren in de Ardennen de ideale uitkomst.
Altijd als eens naar de Ardenne op vakantie gewild? Dan is deze uw kans!  De 2step-out tent biedt comfort, heeft een oppervlakte van 17 m² en is rustig gelegen op het park van Camping Spa d'Or. De inventaris bestaat uit, 1 slaapcabine met 2 stapel bed, een koelkast en een kookmogelijkheid pannen, servies en bestek. Buiten de bij de 2step-out tent staat een tafel met 3 stapelstoellen en 1 klapstoel die jullie kunnen gebruiken. Naast uw tent is er ook mogelijkheid om uw tent te parkeren.

Wanneer u kiest voor een van onze 2step-out tent  in de Ardennen zult u het echte kampeergevoel ervaren! Camping Spa d'Or is een prachtige 4-sterren camping dichtbij de bruisende stad Spa. U kunt gebruik maken van uitstekende faciliteiten, zoals sanitaire gelegenheden, wasmachines, drogers, horecagelegenheden, een supermarkt, etc. Kinderen kunnen zich volledig uitleven op de speeltoestellen en het sportveld, in het verwarmde buitenzwembad en tijdens de kinderanimatie. Daarnaast biedt de omgeving van onze 2step-out tent  in de Ardennen je tal van andere activiteiten, bezienswaardigheden, evenementen en natuurparken. Meer redenen voor een 2step-out tent huren in de Ardennen hoeven we je vast niet te geven!